Analytics

Asset monitoring eenvoudig gemaakt

Iedere dag gebruiken forenzen en bedrijven de Nederlandse snelwegen, spoorwegen en waterwegen om van A naar B te gaan. Deze gebruikers zijn gebaad bij infrastructuur die goed onderhouden is. Voor beheerders en eigenaren is het essentieel om tijdig gebreken te ontdekken en er kundig op te acteren. Alleen dan is de gebruiker gegarandeerd van een prettige en spoedige reis. Om de werking van infra te kunnen garanderen is een systeem nodig die de assets monitort en de consequenties van falen inzichtelijk maakt. JOOST Analytics is hét beheer en monitoringplatform speciaal ontwikkeld voor de infrasector.

 

 

 

 

Van infra installaties naar indicatoren

Installaties produceren steeds meer data. Op dit moment wordt data onvoldoende toegepast om weloverwogen beslissingen te nemen. Het doel van JOOST Analytics is om op een slimme wijze data te vertalen naar informatie ten behoeven van onderhoud en (contractuele) doelstellingen. Data zien wij als een middel dat gebruikt wordt om een uitspraak te doen over de prestatie indicatoren, zoals (contract)eisen, veiligheidswaardes, faaldefinities en overige doelstellingen. JOOST Analytics gebruikt data, afkomstig uit technische installaties, zodat de gebruiker altijd op de hoogte blijft van de toestand van zijn installaties. Data wordt geaggregeerd naar veelzeggende indicatoren die een uitspraak doen over de prestaties van een component, installatie of het systeem. Hierdoor blijf je in controle van je infrasysteem.

 

(onderhouds) optimalisatie

Door beter inzicht te krijgen in je indicatoren heeft de gebruiker de mogelijkheid om (onderhouds) processen te optimaliseren. Deze procesoptimalisaties zorgen ervoor dat er goedkoper gewerkt kan worden waarbij de risico’s en prestaties van de installaties of het systeem geborgd zijn.

 

Eenvoudig zelf te configureren

Elke eigenaar en beheerder heeft zijn eigen indicatoren die een uitspraak doen over zijn of haar installaties en systemen. De filosofie achter JOOST Analytics is dat de gebruiker eenvoudig zelf het algoritme en de prestatiebomen kan configureren. Dit doen wij door configuratie eenvoudig te maken waardoor het gebruik en beheer eenvoudig uitgevoerd kan worden en kennis van programmeertalen overbodig is.

 

Gemaakt met schaalbaarheid in het vizier

Voor JOOST Analytics maakt het niet uit of er één of duizenden installaties tegelijkertijd worden gemonitord. JOOST Analytics is gemaakt met oog op schaalbaarheid en past zich aan op basis van de grootte van de te monitoren installaties.

Neem contact met ons op