JOOST

Analytics

Het hart van ons systeem is Joost. En Joost mag het weten, allemaal. Samen met onze klanten bespreken en bekijken we de asset om uit alle datalagen de informatie te halen die Joost nodig heeft om u realtime de status van uw assets te geven.

VOOR U GECONFIGUREERD

In onze snel veranderende infra markt is het direct inzichtelijk hebben van de prestaties steeds belangrijker. Joost & Tessa geven de eigenaren en beheerders direct inzicht in de status van hun objecten, waardoor deze de juiste maatregelen kunnen nemen, nog voor er een probleem ontstaat.

INTERESSE?

UW CONTRACTUELE EISEN VISUEEL

Om uw asset zo goed mogelijk te begrijpen, kijken we niet alleen naar storingen en data, maar koppelen we deze aan de contractuele eisen. Dit zorgt ervoor dat u precies weet wanneer u wel en niet moet acteren op een storing/calamiteit. Joost zorgt ervoor dat u zich bezig kunt houden met andere zaken en geeft u op tijd een seintje bij opkomende problemen.

Automatische rapportages, alarm notificaties, meldlijsten en meer

Altijd direct en complete management rapportages beschikbaar die compleet aanpasbaar zijn naar de eisen en wensen. Alarmen en meldlijsten zijn zo te configureren dat deze op de gewenste momenten zich melden. Joost is zo ingericht, dat het uw werk overzichtelijker maakt en minder tijd nodig is om te reageren op calamiteiten.

TESSA

Predictive

Tessa is de grote zus van Joost. Door de manier waarop Joost data leest kan Tessa leren hoe bepaalde systemen zich in de toekomst gaan gedragen. Momenteel testen en ontwikkelen we Tessa voor een aantal klanten. Hebt u ook interesse?
Neem contact met ons op!