Proficium & Ginixs zijn er van overtuigd dat technologische innovaties, met daarbij de juiste dienstverlening, de oplossing is om data te verrijken zodat er snellere en betere beslissingen genomen kunnen worden. Door de krachten te bundelen is JOOST Analytics ontwikkeld en gaan we een stap verder met TESSA Predictive.

 

Proficium

Proficium creëert innovatieve oplossingen voor complexe infra projecten. De kracht van Proficium is dat we de ‘levenscyclus’ van assets met oog voor functie beschouwen. Door het stellen van de juiste vragen, goed te luisteren en oog te hebben voor de omgeving komen wij tot de kern. Wij onderscheiden ons door met praktische kennis, gekoppeld aan beproefde theoretische modellen, oplossingen te creëren.

Ginixs Automation

Ginixs Automation is specialist op het gebied van industriële automatisering en besturingssystemen. En heeft zich ontwikkeld tot een technische integrator van besturingssystemen met als doel het oplossen van automatiseringsvraagstukken binnen de machinebouw, infra en industrie.

 

 

   

 

 

 

Neem contact met ons op